Obrim les portes de Cal Joanet el 1991, des de llavors seguim oferint el millor de la cuina tradicional mediterrània. Una cuina basada en tota mena de carns a la brasa, productes del nostre proper mar Mediterrani. Plats tradicionals de la regió i els productes típics de temporada com els calçots i el xató; completen la nostra oferta gastronòmica, una selecció acurada de vins amb denominació d’origen Penedès, a més d’altres denominació.
El menú de cada dia està compost per 5/6 primers plats, diversos segons a escollir ens carns a la brasa i peix fresc de temporada. També els caps de setmana. Els nostres plats fixos són: tots els dimarts preparem fideuà i els dijous, paella.
Els nostres plats s’elaboren amb productes i matèries primeres de gran qualitat, a cadascun d’ells li dediquem el temps necessari per aconseguir el punt perfecte i el sabor que el faci irresistible al paladar.
Disposem d´un saló amb capacitat per a 150 persones, un espai ideal per a tot tipus de celebracions i esdeveniments: casaments, comunions, aniversaris, dinars i sopars d´empresa…, per això disposem d´una variada selecció de menús des de 20€, a més, tens la possibilitat de dissenyar un menú al teu gust.
Menú asequible a 13,50€. Platos varios a escoger para todos los gustos, trato excepcional.
Muy buen sitio para comer, sobre todo si como yo, eres viajante y vas de paso. Un menú de 13,50 casero y muy correcto. El servicio es rápido y profesional. La comida muy bien y se agradece el pan con ajo y tomate. Yo tuve suerte y me senté rápido pero ya se ve qye se llena entre semana. El fin de semana ya no sé.
Es un restaurante justo en frente de la estación. Tiene parkings cerca. El lugar es muy grande, con muchas mesas dentro. Tiene terraza. Van por menus, entre semana 12€ y los sabados y domingos 15€. La comida esta muy buena y te entra primero, segundo, postre y la bebida. El servicio es MUY RAPIDO y agradable.