Els nostres menús
Què t’oferim a cal joanet?
- pasta
- amanides
- verdures
- cremes
- sopes
- carpaccios
De segon plat tenim un ampli ventall de carns a la brasa, des de xai, llom, bistec, conill, pollastre, tira de vedella, etc…. Cada dia també tenim un o dos peixos al menú, ja sigui:
- lluç
- bacallà
- sardines de Vilanova
- seitons
- …
Depèn del que el mar ens ofereix en cada moment i també carns guisades, braó de xai al forn, galta de porc rostida, vedella a la
jardinera…….
El dos únics plats que són sempre fixes són la fideuà dels dimarts i la paella dels dijous, tal com mana la tradició.
Els dissabtes fem un menú molt similar al de diari y els diumenges tenim un menú dinàmic, amb plats més elaborats, sense deixar de costat les nostres carns a la brasa.
No ens podem oblidar dels menús de temporada, calçotades des de finals de desembre fins que s’ acaben els calçots (depenen de l’any) i les xatonades d’octubre/novembre fins al maig més o menys, dels qual estem adherits a la ruta del xato quasi des dels seus inicis.
També tenim menús a mida per a qualsevol celebració.
Horaris
DILL – DIV
07:30 – 17:00
Horari de cuina:
13:00 - 15:30
DIS
12:00 – 18:00
Horari de cuina:
13:00 - 15:30
DG
12:00 – 18:00
Horari de cuina:
13:00 - 15:30
Diumenges Juliol i Agost - tancat
Tens alguna consulta ?
El diàleg és una part essencial per aconseguir una bona resposta!
Contacte
C/ Comerç, 23,
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona
Tel. 938 90 29 84
Mail: caljoanetvilafranca@gmail.com