Els nostres menús

 

Què t’oferim a cal joanet?

Al Restaurant Cal Joanet treballem cada dia un menú amb cinc/sis entrants variats:

  • pasta
  • amanides
  • verdures
  • cremes
  • sopes
  • carpaccios

De segon plat tenim un ampli ventall de carns a la brasa, des de xai, llom, bistec, conill, pollastre, tira de vedella, etc…. Cada dia també tenim un o dos peixos al menú, ja sigui:

  • lluç
  • bacallà
  • sardines de Vilanova
  • seitons
  • … 

Depèn del que el mar ens ofereix en cada moment i també carns guisades, braó de xai al forn, galta de porc rostida, vedella a la
jardinera…….
El dos únics plats que són sempre fixes són la fideuà dels dimarts i la paella dels dijous, tal com mana la tradició.
Els dissabtes fem un menú molt similar al de diari y els diumenges tenim un menú dinàmic, amb plats més elaborats, sense deixar de costat les nostres carns a la brasa.
No ens podem oblidar dels menús de temporada, calçotades des de finals de desembre fins que s’ acaben els calçots (depenen de l’any) i les xatonades d’octubre/novembre fins al maig més o menys, dels qual estem adherits a la ruta del xato quasi des dels seus inicis.
També tenim menús a mida per a qualsevol celebració.

Horaris

DILL – DIV
07:30 – 17:00

Horari de cuina:

13:00 - 15:30

DIS
12:00 – 18:00

Horari de cuina:

13:00 - 15:30

DG
12:00 – 18:00

Horari de cuina:

13:00 - 15:30

Diumenges Juliol i Agost - tancat

Tens alguna consulta ?

El diàleg és una part essencial per aconseguir una bona resposta!

9 + 11 =

Contacte

C/ Comerç, 23,

08720 Vilafranca del Penedès

Barcelona

Tel. 938 90 29 84

Mail: caljoanetvilafranca@gmail.com